Uitvaartspreekster, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand en gelegenheidsspreekster
 
.

Jullie gaan trouwen!!!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er zijn zoveel dingen die jullie nu gaan regelen:

·    Wanneer gaan jullie trouwen?

·    Op welke locatie willen jullie gaan trouwen en ook niet onbelangrijk: door WIE willen jullie getrouwd worden?

Op deze speciale dag wil je natuurlijk ook een trouwambtenaar bij wie je je goed voelt!

Een plechtigheid laten voltrekken door iemand die echt bij jullie past, is een belangrijk onderdeel van de mooiste dag van je leven.

Bij het moment, waar jullie  het JA woord aan elkaar gaan geven, horen de juiste woorden, de juiste sfeer en een goed gevoel!

Voor mij is het iedere keer weer een voorrecht om over het bruidspaar een mooi verhaal te gaan opschrijven en te verwoorden in het Nederlands of Venloos dialect.

Mijn aanpak is open, recht uit het hart en persoonlijk. 
Ik verras jullie graag met leuke anekdotes en zal er voor zorgen dat jullie het stralende middelpunt zullen zijn!

De mogelijkheden om te trouwen worden steeds uitgebreider. Dat maakt het ook persoonlijker, zodat eenieder kan kiezen over hoe ze deze dag willen doorbrengen.

In de gemeente Venlo ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (BABS). Willen jullie hier door mij getrouwd worden, kunnen jullie dit aangeven bij afdeling burgerzaken en zij zullen dan met mij contact opnemen.

Ook in andere gemeenten kan ik aangesteld worden als BABS voor 1 dag, hier zijn vaak wat extra kosten aan verbonden. Dit verschilt per gemeente.

Wat ook wel vaker gedaan wordt, is een huwelijksceremonie organiseren precies zoals jij dat wil. Het registreren van het huwelijk vindt dan veelal plaats op een eerder (vaak gratis) moment op het gemeentekantoor. De echte ceremonie, met alles er op en eraan, volgt daarna. 

Voor dit soort momenten kom ik graag naar jullie toe en spreek dan voor jullie deze mooie ceremonie aan elkaar op deze voor jullie speciale dag!

Het herbevestigen van jullie huwelijksgeluk of een andere verbintenis van liefde en trouw is natuurlijk ook mogelijk!

Het belangrijkste is, dat jullie terug kunnen kijken op een prachtige dag. Dat ik daar een belangrijk steentje aan bij kan dragen vind ik meer dan bijzonder!

Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. 

Referenties

Nicole Handels - 25 juni

Lieve Nancy, afgelopen vrijdag 22 juni heb jij Eric en mij op een hele mooie, vrolijke, laagdrempelige en warme manier aan elkaar verbonden. Tijdens onze kennismaking was er al meteen een klik. Deze klik was voor alle aanwezigen voelbaar tijdens de ceremonie. We hebben genoten van de wijze waarop jij ons verhaal vertegenwoordigd hebt. Het was een dag met een gouden randje, mede door jouw bijdrage. Bedankt hiervoor. Eine dieke knoevel en wies ens in ut stedje van lol en plezeer. 
Leefs van Eric en Nicole Kunen 

-----------------------------

Trece Meertens - 13 juni  

Zo mooi, zo persoonlijk en dat met zoveel oprechte enthousiasme. Je hebt een hele grote bijdrage geleverd aan onze mooiste dag van ons leven. De opbouw van de ceremonie, hoe je onze kinderen erbij betrok, het naslagwerkje in een woord geweldig. Zal deze dag mede door jou bijdrage nog lang koesteren en hier met een glimlach aan terug denken. 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail