Uitvaartspreekster, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand en gelegenheidsspreekster
 
.

EEN PERSOONLIJKE UITVAART


Een afscheid dat je je herinnert.

Een geliefde herinneren zoals deze tijdens het leven was. Met een lach en een traan. In de periode rondom het sterven van een geliefde is het soms moeilijk om de juiste woorden te vinden of om ze uit te spreken. Met heel mijn hart, help ik jullie daarbij. 

In nauwe samenwerking met een begrafenisondernemer, kan ik zowel als schrijfster en als voorganger inhoud geven aan de uitvaartdienst.

Afhankelijk van jullie wensen kan ik een persoonlijk afscheid verzorgen in het Nederlands of in het Venloos dialect.

Op het moment dat ik benaderd word door een begrafenisondernemer of door uzelf, maken we een afspraak en kom ik bij u langs om alles door te spreken. Ik besteed dan alle aandacht aan de wensen voor de ceremonie. We bespreken het verhaal waarmee de overledene oprecht geëerd wordt en afgestemd op het leven van de overledene en van de nabestaande(n), aangevuld met persoonlijke anekdotes.

Alle teksten die ik maak, stem ik met de familie af, zodat we zeker weten dat mijn geschreven verhaal geheel in overeenstemming is met jullie wensen.

Voorbereiden op je eigen afscheid

Als men zich wil voorbereiden op een eigen afscheid, sta ik hiervoor klaar. Samen kunnen we doorspreken hoe de dienst er die dag uit zal gaan zien. Ieder woord, ieder liedje, iedere herinnering daar hebben we het samen over.

Misschien wel met een persoonlijk woord door uzelf, welke ik dan die dag met alle liefde, namens u, zal voordragen.

Iedereen kan ten alle tijden contact met mij opnemen. We leven in een tijd waarin veel mogelijk is.

Het belangrijkste is, dat eenieder een keuze maakt waar hij/zij en de nabestaanden zich goed bij voelen. De situatie is vaak al treurig genoeg en een mooi afscheid is voor iedereen belangrijk. 

Een mooi waardig afscheid verdient de overledene zelf en zeer zeker ook de nabestaanden. 


Referenties

Fam. Arnold – 12 juli

Nancy, ut waas ein moeie en leefdevolle deens van Pap.

Wie ze binne kwaams klikte ut metein en veulde ut good.
Dich hebs saame met os iets moeis van gemak en gezellige momenten gecreëerd. 

Bedank en hiel veuul succes met dien werk. Weej zulle dich zeker verder promoten.

Gr Namens Familie Arnold, Tanja Smeets

-----------------------------

Fam. Gielen. - 29 juni

Bedank Nancy, veur ut ut schrieve van de moeie herdinkingsdeens van ôs mam. Daonao ut begeleide en spraeke van de deens, det hebse prachtig gedaon. In dees verdreetige periode, kieke weej heej met ein good geveul op truuk.

Hiel erg bedank !

Fam. Gielen

-----------------------------

Trudi en Marita – 25 juni 

Ons Mam is na een kort ziekbed overleden.

Van de uitvaartonderneming kregen we de naam van Nancy om de afscheidsdienst te ondersteunen. Dat was een prima keuze.
Nancy kan goed luisteren en verwoorden. Ze heeft een empathisch vermogen en ze heeft liefdevol de dienst begeleid. Ook hebben wij (de kinderen) het zeer gewaardeerd dat ieder nadien een boekje met de hele tekst van de uitvaart kreeg.
Nancy, dank je wel!

-----------------------------------

Familie Holla- 19 juni    

Wij hebben onze mam verloren op haar 64e levensjaar. Nancy Roodbeen kwam op ons pad en we hebben haar gevraagd om op de afscheidsdienst als spreekster op te treden in het Venloos dialect. Vanaf het moment dat Nancy bij ons binnen kwam hadden we een klik. Met heel veel rust en liefde heeft ze naar ons geluisterd en hebben we over mam en ons gezin gepraat. Ze nam de tijd voor ons en op de afscheidsdienst heeft zij fantastisch voor ons gesproken. Mam kwam echt uit de verf. 
Nancy ga zo door je bent een bijzondere warme deskundige vrouw. Bedankt voor alles en heel veel succes met je dankbare werk en bedrijf. 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail